85148.jpg

Tuossa ylhaalla kuva kahden viikon asuntomme ulko-ovesta.

Eilen aamulla lahdimme kentalle kello 7,00. Kone tunnin myöhassa. Ýtse lentomatka kesti vain 3,5 tuntia, mutta matka kesti kokonaisuudessaan 13 tuntia. Asunto on aývan passeli, 4 huonetta ja keittiö. Ainakin mahdumme.

Aamulla kello 8 oli lampöa 24 astetta. Asunnon lahelta löytyy monta kauppaa, erikseen kuivatavarat ja vihannekset. Kirsikat ovat parhaimmýllaan. Ostimme niita illalla puoli kiloa, eivatka riittaneet mhinkaan. Huomenna kun kauppoihin tuoraan uusia, niin taas hankimme ja nautiskelemme. Tanaan löysimme uuden lokantan, jossa kavimme lounaalla. Ystava söi Adana kebabin, mina turkkilaisen munakkaan. Ýltapaivalla kun lahdimme rannalle lampöa oli jo 28 astetta. Uskalsimme olla siella vain pari tuntia, jottei iho palaisi. Ýllaksý ei ole suunnitelmia, kerataan viela voimýa eilisen pitkan matkan takia.

Kaikenlaista on suunnitelmissa. Tippukiviluolaa, Atatürkin museota, skoottorilla ajelua, auringonottoa. Ja ehkapa jonakin iltana tavoista poiketen ulos baariin. Taalta löytyy sellainenkın kuin Heikın baarı. Oikeastı suomalainen pıtaja.

Teksti voi jossakin kohdin nayttaa hullulta, kun turkissa on hieman eri aakkoset. On ı ja i.