Takapihallani voikukat ovat vallanneet itselleen runsaasti elintilaa. Eikä siinä mitään, minusta ne ovat erittäin hienoja kukkia. Mutta niiden kanssa kasvaa yhtä korkeaksi kaikki muukin kasvusto, joten oli pakko harkita leikkaamista. Hain eilinen Honkkarista trimmerin, hinta niinkin huima kuin 13,95. Saa nähdä kuinka kauan kestää. Aikamoista kertakäytökulutusta kun siihen ei luultavasti kannata hankkia uutta siimaa kun vanha loppuu. Samaan hintaan saa luultavasti koko uuden laitteen. Ruohikko oli jo polvenkorkuista. Minun polveni on kyllä aika matalalla.

101080.jpg101081.jpg

Nut sitten nurmikko on tasaisena. Ruohikon seasta löytyi yllättäen kasvusto kuunliljoja. Onneksi huomasin enkä pörrännyt niitä poikki. Tänään istutin pienen alun raparperipensasta. Josko ensi kesänä saisi jo keiton ainekset. Pensas on lähtöisin Ystävän naapurin tontilta. Siinä asuu yli 80 vuotias papparainen, jonka pihatyöt olemme viime vuosina tehneet. Tänään kävimme taas leikkaamassa ruohot ja samalla otin paljon raparperia ja sen pensaan. Raparperista teen viiniä rusinoiden kanssa. Ja jos jää Ystävä saa raparperikeiton.

Olimme katsomassa yhtä asuntoa tänään Ystävälle muttei ollut oikein kelvollinen joten etsintä jatkuu. Hänen talonsa pitää olla tyhjä 12.7 jos perjantainen kuntokartoitus on ok ja kauppakirjat tehdään. Se tämänpäivänen asunto oli ihan kuin turkkilaisten remontoima. Kaikki oli vähän niin kuin kesken. Pistorasioiden kansia puuttui, jääkaappi seisoi vinossa. Jotenkin hommat olivat jääneet rempalleen. Siellä oli vielä edellisten asukkaisen akvaario ja sekin näytti likaiselta. Kaikki yhteiset tilat olivat sekaisin ja täynnä kaikenlaista roinaa. Sauna siivoamatta ja sen sellaista. Ystävä taas on pilkun tarkka mies. Kaikki on aina kohdallaan. Ystäväni viimeksi muuttotalkoopäivänä tarjosi saunomismahdollisuutta talossaan, kun täällä ei kiuas toiminut. Siihen Wtytär sanoi, että siellä on liian siistiä jotta sinne tohtii mennä.