Eilen oli mukava päivä. Stytär ja Wtytär tulivat Poikani luokse, jonne minäkin menin. Saimme yhdessä touhua Pikkumiehen kanssa. Koitin antaa Tyttärien olla enempi Pikkumiehen seurassa, he kun näkevät häntä kovin harvoin. Miniän lähtiessä luennolle, me muut pakkauduimme autoon ja ajoimme Äidin luo. Hänestä on aina ihana nähdä Pikkumiestä. Niin kuin meistä toisistakin.

Olimme Ystäväni kanssa tänään, ehkä tänä talvena viimeistä kertaa avannossa. Merivesi on tällä hetkellä -1 astetta. Viime vuosina avannossa on alkanut käymään nuoria ja etenkin ulkomaalaisia. Monesti isoja opiskelijaryhmiä. Tänäänkin oli suuri joukko espanjalaisia. Ulkomaalaiset ottavat kaiken irti, ehkä siitä heidän ainoasta avantokokeilusta. Kamerat kulkeutuvat laiturille. Tänään espanjalaisnuorukainen videokuvasi itseään samalla kun laskeutui rappuja alas veteen ja käveli pohjassa.. Se onnistui, koska vettä on vain 1,5 metriä.

Olin iltapäivällä katsomassa uutta asuntoa. Olen nyt kaksi vuotta asunut kerrostalossa ja olisi aika päästä muuttamaan rivitaloon. Niitä on vaan niin vähän vuokrattavana. Tämän päiväinen vaikutti mukavalta. Takapiha jatkuu metsään. Siinä olisi kiva grillata. Kuntopolku lähtee heti pienen mäen takaa, joten tulisi ehkä käytettyä sitäkin. Ja metsikössä olisi mukava leikkiä Pikkumiehen kanssa.