Vihdoinkin sain Styttären tilaaman albumin valmiiksi. Tässä se on vielä ilman kansia mutta sidottuna.

115637.jpg

Samalla tuli tehtyä siinä samalla toistakin. Melkein kuin sarjatuotantoa. Pienemmästä puuttuu enää esilehdet kun kotoa ei löytynyt tarvittavaa materiaalia.  Suurempaan kansioon mahtuu yhdelle sivulle maksimissaan 6 pystykuvaa ja pienempään 4 vaakakuvaa. Tilauksen yhteydessä mainittiin, että sivulle pitäisi mahtua monta. Molemmat albumit annan jos kelpaavat.

118643.jpg

Ylemmässä albumissa kangas on joskus ostettu verholiikkeen näytepalojen alennusmyynnistä mutta alempi, pienempi kansio on saanut kankaan josta olen aikoinaan ommellut Lasteni nuoruudenkotiin verhot. Hukkapala oli vielä tallella. Ja tietysti oli, enhän minä kankaistani luovu kuin jotain niistä tekemällä. Niitähän lojuu nurkissa monelta vuosikymmeneltä. Mahtaako tilaaja muistaa kankaan? Albumien kulmat olen hankkinut 2004 Tilkkutextistä. Pienempää kansioon laitoin ne vain kuvausta varten, ne kun hakataan vasta esilehtien jälkeen, ihan viimeiseksi. Kulmia haluaisin lisää enkä nettikaupasta niitä löytänyt. Pitääpä ottaa selvä asiasta. Ne kun kruunaavat albumit ja kirjat. Ja sitten  niillä saa piilotettua kulmien risareunat. Minulla kun on itselläni  muutama sata kuvaa Alanyasta, jotka pitäisi albumisoida. Joten sitominen ja liimaaminen jatkuu. Vielä kun saisi jonkinlaisen leikkurin pahveille ja papereille. Jos tästä halustani mainitsisin Ystävälle hän olisi heti huomenna sellaista hankkimassa minulle mutta jossakin kohtaa osaan pitää suuni kiinni. Ei hänen sentään kaikkea tarvitse minulle hankkia.

Takana kuvassa on pari keskeneräistä tilkkutyötä lojumassa Styttären nukkekodin päällä. Siinä on pitkäaikaishaaveeni saada se joskus sisustettua. Mutta ehkä kaikkein tärkein kuvassa on ilmastointilaite, joka on tilkkutöiden vieressä. Näillä helteillä en olisi pystynyt tekemään mitään työhuoneessani joka on asunnon toisessa kerroksessa. Se on mukavasti viilentänyt ilmaa ja toinen hyvä ominaisuus on se, että se vie kosteuden pois.