Ystävä osti takapihalleni uuden grillin. Ei minulla sille ole paljonkaan käyttöä, mutta halusin kuitenkin. Onneksi Ystävä toi sen valmiiksi koottuna. Katsoin osaluettelosta, että siinä oli 138 kpl erilaisia osia. Sitten vielä 3 kg niitä laavakiviä ja kaasupullo letkuineen. Luultavasti minun kärsivällisyydelläni grilliä ei olisi koskaan nähty koottuna. Alkupolton tein jo tänään, joten nyt se on valmis ruoanlaittoon.

102708.jpg

Koti alkaa näyttämään pian jo kodilta. Ystävä kiinnitti tänään valaisimia. Osaan itsekin yhdistää valaisimen sokeripalaan, mutta tässä asunnossa ei ole sellaisia lampun paikkoja, joissa olisi sokeripala. Pari sellaista uudenpaa pistoketta joku on pääliasennuksena tehnyt. Muuten virta valaisimiin pitää ottaa pistorasioista ja vetää johtoja seinille ja kattoihin. Tämä on jonkun arkkitehdin  suunnittelema kukkanen. Sitten piti joka pistorasialle etsiä katkaisin mikä toimii missäkin. Niissä ei ole minkäänlaista logiikkaa. Useimmat valaisimeni pitää viedä varastoon ja hankkia toisia tilalle. Täällä katot ovat niin matalalla, että hienot vanhat valaisimeni, joissa on johdot putkien sisällä eivät sovi tänne. Itse kyllä mahtuisin kävelemään alta, muttei moni muu.

Raparveriviini on tonkassa ja huomenna vesilukko varmasti pulputtaa. Ja jäihän niitä keittoonkin. Tänään olen muutenkin ahkeroinut. Sain vihdoinkin ovikoristeen ulos. Olen sen joskus tehnyt rakutyökurssilla. Kaikki muut työt ovat jo särkyneet. Kaikenlaiset kulhot. Nämä sydämet ovat onneksi kestäneet, koska niitä on tehty neljä, 3 ovat lastani ja yksi Ystävä.

101082.jpg

Suurin homma on ollut erilaisten tavaroiden laitto myyntiin Huutonettiin. Kaikki ovat Ystävän. Pääasiassa kirjoja. Eikö asia mene hienosti, kun Ystävä osti minulle uuden tietokoneen ja digikameran joiden kanssa voin tehdä kauppaa netissä. Nimenomaan hänen tavaroillaan ja maksut tulevat kuitenkin minun tililleni. No ei siinä mitään ihmeellistä ole. Olemme kahden hengen perhe, jonka jäsenet nyt vaan sattuvat asumaan eri osoitteissa.