Jos Ystävän talosta kauppa syntyy, niin talo pitää olla tyhjänä 12.7. Meille tuli hoppu ruveta tyhjentämään sitä. Jokainen luultavasti osaa kuvitella miten paljon kertyy tavaraa omakotitaloon ja varsinkin ulkorakennukseen. Ja miehelle, joka on kova tekemään käsillään kaikenlaista ja kaikkea voi vielä tarvita periaatteella. Eilen sitten veimme jo yhden peräkärryllisen rojua kaatikselle. Täytyy myöntää, että osa tavaroista oli minun edellisedellisasunnosta. Paljon lastulevyä ja rautatavaraa. Vanhoja puutarhatuoleja. Rautatavara ei maksanut mitään, mutta puutavaran vastaanottaminen maksoi 5 €. Aika halvalla pääsee vanhasta roinasta eroon. Katsellessani Topinoajalla, siellä kaatiksella siis, ympäristöä, niin tuntui, että on siistimpää kuin Turkissa tienvarret.

Sen jälkeen täytimme peräkärryt polttopuilla Ystävän puuliiteristä ja veimme kuorman Anoppille. Jos hän ei käyttäisi polttopuita olisimme jättäneet ne uusille omistajille. Anoppi joutuisi kuitenkin ostamaan puita talveksi. Pari kärryllista puita pitää vielä kuljettaa.

103787.jpg

Tuntui aika puuduttavalta. Suurin osa tästä puumäärästä on haettu kaverin rakennustyömaalta jätepuuna. Se on sitten pilkottu ja kannettu sisään. Se on tapahtunut tänä keväänä. Nyt sitten ne kannettiin peräkärryyn, ajettiin vajaa puolituntia ja tyhjennettiin seuraavaa puuvarastoon. Eihän se ajallisesti suuri homma ollut mutta tylsää. Samalla sai taas ihastella Anopin puutarhaa. Lupiinit ovat parhaimmillaan. Muuten siellä on kyllä pihahommat hunningolla, kun meillä on ollut kaikkea muuta tekemistä.

103789.jpg