on kissa. Tykkään kissoista ja nautin kun saan käydä silittämässä Oskua kun se makoilee takapihani pöydällä. Bongaan sen keittiön ikkunasta lähes joka päivä. Joskus jopa omasta olohuoneestani. Kun kissa on erehtynyt asunnosta ja tulen huoneeseen niin äkkiä se livahtaa takaovesta ulos kotiinsa seinän taakse. Se antaa minun silitellä juuri sen verran kuin itse haluaa. Kun mitta on täysi nappaa se hampaillaan kädestäni ja ilmoittaa, että nyt riitti.

139858.jpg

Tänään olen ollut ahkera. Laitoin viinin tulemaan sekalaisista marjoista. puolukkaa, puna- ja mustaherukkaa. Lisäksi tietysti rusinoita. Sitten mehustin ämpärillisen punaherukoita. Siitä talveksi mehua pakkaseen. Ja jos ei mehu kulu voi senkin käyttää toiseen tarkoitukseen. Marjat sain poimia toisten pensaista. Mustaherukka tuli Ystävän pihasta ja punaherukka ei kelvannut omistajalleen.

Maanantaina soitin isännöitsijälle ja kerroin muurahaisongelmasni. Lupasi soittaa tuholaisfirmaan, että tulisivat myrkyttämään pesät pois. Ei vielä kukaan ole ottanut yhteyttä mistään ja muurahaisia piisaa. Eivät ne minulle tietenkään mitään tee mutta silti ihoni kutisee kaiken aikaa kun ajattelen niitä. Ja sitä myrkyn määrää mitä keittiössäni on. Lentomuuraiset ovat mielellään ikkunassa, joten ikkunat ovat täynnä myrkyn valumia. Onneksi en ole joutanut pestä näitä ikkunoita vielä. Harmittaisi turha työ. Pitää perjantai ottaa uudestaan yhteyttä jos mitään ei ala kuulumaan. Taitavat muurahaiset hävitä tältä vuodelta ennen kuin myrkyttäjät kerkiävät tänne.