Sahköa ei ole katkaistu ja asunnonvalittaja ilmoitti, etta kaikki maksut on hoidettu. Mikahan juttu sekin oli.

Tanaan selvisi se mita olemme Ystavan kanssa jo muutamalla reissulla uumoilleet. Taalla on kahdet hinnat, paikalliselle omat ja turisteille omat. Tapasimme tanaan pariskunnan, jolla on taalla asunnonvalitystoimisto. Eri kuin taman nykyisen asunnon valittaja. Tassa turkkilainen mies ja suomalainen vaimo. Olimme heýdan kanssaan syömassa. Lasku olisi ollut neljalle turistille listan mukaan noin 50 liiraa, mutta meille se oli 32 liiraa. Koskee muitakin hintoja, kuin vain ravintoloissa.

Tanaan ei paljon muuta ehdittykaan tehda kuin kulkea heidan mukanaan katsomassa erilaisia asuntoja. Oli vuokrahuoneistoja, kalustettuna ja ilman. Seka myytavana olevia. Taalla on kuulema parillasadalla suomalaisella asunto. Emme aio liittya siihen joukkoon. Vuokraamalla voi aina niin halutessaan vaihtaa paikkaa tai kokonaan kaupunkia.

Tanaan on ollut lampöa reilusti yli 30 astetta. Viela kahdeksan aikaan oli 31 astetta.

Taalla on myynnissa sellaisia pienia banaaneita, noin 10 cm pitkia. Aika makeita ja hyvia. Kuvasta ei oikein saa koosta kuvaa, mutta lyhyita ovat. Tassa banaanista on kerran haukattu pýený pala.85146.jpg